Beoordelingen van Side Star Park


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door Kees Kieboom ● juni 2022

Hotel9
Kamer8
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment7
8.5

Prima hotel, personeel heel vriendelijk en behulpzaam bij alles. Eten en Turkse avond is gewoon Super, zijn hier 10 dagen geweest en erg genoten in dit kleinschalig Hotel


Beoordeling door Tonnie Wagelaar ● oktober 2020

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving10
Eten9
Sport & Entertainment9
9.2

Ik kan GEEN negatief bericht vinden Het is een Fantastisch Hotel met zeer goed en vrolijk personeel ,dat alles doet en geeft om het ons zo goed en gezellig mogelijk te maken Het eten is perfect Wij hopen dan ook dat we in 2021 zeker weer op vakantie naar dit Hotel kunnen ,en hopelijk zonder corona Wij kijken er naar uit

GEEN


Beoordeling door arda pennings ● Juni 2009

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten10
Sport & Entertainment8
9

wij waren en in juni voor de derde keer,en we merkten dat alles weer beter was geworden. het was altijd al `n all-inn formule maar het was dit jaar toch weer uitgebreider dan de jaren er voor. de mini bar was nu gevuld met water maar ook met frisdrank en `n biertje dat weer netjes iedere dag werd aangevuld. `s middags werden er rond `n uur of 3 flensjes en pannenkoekjes gebakken wat de jaren er voor ook niet was,en kwamen ze rond met lekkere stukken meloen of kleine komkommertjes je kunt nu ook in side star beach echt turks gaan eten dit moet je wel van te voren reserveren,net als het visrest. dan het personeel. dat vindt je zo nergens!!!!!! wij zijn alle twee 70plussers ,en zijn al best in veel hotels geweest,maar zijn nog nergens zo in de watten gelegd door het personeel als in SSP. HET IS ECHT GEWELDIG!! De kamers {wij hebben altijd`n 3 pers.kamer} zijn keurig netjes en worden goed schoongemaakt. Het eten is ontzettend goed,ik vraag me af als mensen hier comentaar op hebben wat die dan thuis eten. Er is zowel op het strand als bij het hotel heel de dag wat te doen,je hoeft je echt niet te vervelen en al zijn wij op een leeftijd dat we daar niet zo meer aan mee doen er naar kijken is ook heel leuk en het is `s avonds na het diner goed toeven op het terras!!!!!! Maar wat ons het meeste trekt aan ssp. is het personeel,ze zijn oprecht blij als ze je weer zien het voelt voor ons echt als thuiskomen. Wij vliegen altijd vanaf rotterdam lekker makkelijk voor diegene die je wegbrengen en ophalen.


Beoordeling door fam wittenaar uit zwolle jong stel ● Mei 2010

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
8.2

hallo het was voor ons de eerste keer naar buitenland en turkije dit hotel is echt super goed etten alles personeel ook super vriendelijk hotel ook schoon en gezelig we gaan volgend jaar weer en naar het zelfe hotel echt super


Beoordeling door Francina ● Augustus 2009

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment7
8

Wij vinden dit een fantastisch hotel!!! We gaan van de zomer voor de derde keer naar ssp. We verheugen ons er nu al op. Zijn in mei weekje naar Egypte geweest, was ook heerlijk maar.... in Side zijn de mensen opener en vriendelijker kan ik niet zeggen maar het voelt gewoon anders. Heerlijk ben al aan het aftellen. Wij gingne nooit naat hetzelfde hotel maar sinds ssp wel.


Beoordeling door tineke en tom ● April 2011

Hotel8
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment7
8.2

Dit hotel is het beste wat ons in alle vakantie's is overkomen. Het was gewoon super goed, alles. De kamers waren netjes. het personeel vriendelijk en zeer behulpzaam en bediende ons zeer correct. Het is eten was goed gesorteerd en heerlijk van smaak. Kortom zeker om terug te gaan.


Beoordeling door j.bakker ● Mei 2011

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9

Wij zijn afgelopen mei geweest........nou ik kan je dit vertellen gewoon een top hotel echt voor herhaling vatbaar. En bij ons staat de volgende vlucht al klaar om weer naar dit hotel te gaan.........op naar de meivakantei 2012 ik heb er alweer helemaal zin in. mooie kamers, schoon, heeeerlijk en verschillend eten. het is gewoon allemaal goed!!!


Beoordeling door P van Uijtert ● September 2012

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment8
8.8

Ik ben voor de 2de keer geweest en er waren een hoop dingen veranderd dan 4 jaar geleden.,Het is nog beter en mooier geworden.Het eten was fantastich en het persooneel zeer vriendelijk de meeste mensen die er werkte herkende je meteen weer..Ook aan het strand was het veranderd en verbeterd.Wij hebben genoten ervan en komen zeker volgend jaar terug.
Vergelijk Side Star Park bij 6 aanbieders Bekijk prijs